داستان پنیر در فرانسه

داستان پنیر در فرانسه

پنیر، یکی از خوراکی‌های بی‌نظیر و برجسته در فرهنگ غذایی فرانسه است و هر منطقه با توجه به شرایط جغرافیایی و آب و هوایی خود، نوع خاصی از پنیر را تولید می‌کند که از لحاظ طعم و ویژگی‌ها متفاوت است. در فرهنگ فرانسوی، مصرف پنیر به روش‌های مختلفی انجام می‌شود که با فرهنگ ما بسیار متفاوت است. به عنوان مثال: در این پنیر بیشتر در وعده‌ی صبحانه مصرف می‌شود اما در فرانسه معمولاً پس از غذا و قبل از دسر مصرف می‌شود.

 

 از معروف‌ترین پنیرهای فرانسوی می‌توان موارد زیر رو نام برد.

 Le camembert, Le roquefort, Le comté, Le cantal, Le reblochon et ...

 

هر کدام از این پنیرها دارای یک جاذبه خاص و تاریخچه منحصر به فردی هستند که طرفداران زیادی در سراسر جهان دارند.

Le camembert

Le camembert

 

 

 

 

 

پنیر کممبرت یکی از مشهورترین پنیرهای فرانسوی است که از شهر کممبرت در نورماندی تولید می‌شود. شیر مورد استفاده برای تهیه این پنیر از گاوهای نرماندی است که در مرتع‌های آزاد پرورش می‌یابند.Le roquefort

Le roquefort

 

 

 

 

این پنیر از شهر روکفور در منطقه اوکسیتانی تهیه می‌شود و از شیر گوسفند ساخته می‌شود و دارای بافت خمیری و طعم تند و خوشمزه است.Le comté

Le comté

 

 

 

 

 

این پنیر از منطقه فرانش-کومته تولید می‌شود و از شیر گاو یا شیر بز تهیه می‌شود و دارای طعم غنی و عطر مطبوع است.Le cantal

Le cantal

 

 

 

 

 

این پنیر از منطقه آورگن در وسط فرانسه تولید می‌شود و دارای بافت سفت می‌باشد.Le reblochon

Le reblochon

 

 

 

 

 

 

از منطقه آلپ فرانسه تولید می‌شود و از جمله پنیرهای محبوب در این منطقه است.

در این بخش، درباره‌ی تاریخچه‌ پنیر در فرانسه و همچنین تعدادی از پنیرهای فرانسوی صحبت کردیم.

 

تاریخ انتشار: 1403-02-04
0 0 463

دیدگاه کاربران

0 دیدگاه
ieltsdaily-logo